Premium Line

Basic Line

Development Line

Toont alle 47 resultaten

Fietshandschoenen voor BMX/Fietscross, Mountainbiken en Motorcrossen

Als fietser en crosser wil je altijd de beste grip en controle hebben tijdens het racen en trainen. Daarom wil je graag handschoenen aanschaffen die het beste bij jou passen. BMX, mountainbike of motorcross handschoenen zorgen voor een betere grip en controle in alle mogelijke raceomstandigheden en ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je tijdens elke rit en route de juiste crosshandschoen kan vinden.

Voordelen van onze RD handschoenen

In de wereld van het mountainbiken, BMX en de motorcross ben je natuurlijk altijd op zoek om de cross- en raceprestaties te verbeteren. Bij een optimale grip op je fiets en motor denk je gelijk aan handschoenen. Met de RD fiets- en crosshandschoenen krijg je meer controle en meer grip op de BMX baan, het mountainbike parcour en de motorcrossbaan.

Het aanbod van onze handschoenen voor BMX/Fietscross, MTB en MX

Wij hebben verschillende soorten handschoenen voor volwassenen of voor kinderen voor het BMX-en, mountainbiken en motorcrossen. Bij ons vind je de perfecte prijs-kwaliteit beginner handschoen in de RD Basic Line. Daarnaast vind je, je set high-performance handschoenen in de Premium Line. Alle handschoenen hebben we in verschillende maten, kleuren, groottes en varianten. We hebben maar liefst twaalf kleuren fietshandschoenen van de Basic Line en meer kleuren voor de Premium Line. Het zijn strakke kleuren, passend bij ieder fietspak. Je hebt de keuze uit de kleuren rood, zwart, wit, zwart-goud, oranje, blauw, lichtblauw, fluor geel, roze, goud, groen, bordeaux rood, zilver, en zwart-groen met vette prints. Deze kleuren zijn te bestellen in de maten van klein tot groot, namelijk Youth XS, Youth Small, Youth Medium, Youth Large, Youth XL, Adult XS, Adult Small, Adult Medium, Adult Large en Adult XL.