• Gratis verzending vanaf €45
  • Verzendkosten vanaf slechts 2,99
Home » Indoor BMX Track Dijk

Indoor BMX Track Dijk

Kinderfeestjes

Als u op zoek bent naar een stoer, uniek kinderfeestje onder begeleiding van een ervaren BMX-er, bent u bij ons op het juiste adres. De indoor BMX baan is op dat moment speciaal gereserveerd voor het kinderfeestje. Jullie krijgen het eerste half uur de skills van het BMX-en onder controle om vervolgens de BMX baan op te gaan en daar de 2 uur vol te maken en de BMX skills tot leven te laten komen. Er is veel aandacht voor iedereen, voor de gevorderde en de beginnende fietsers.

 

Er is voldoende ranja en cake als brandstof voor het fietsen. Na afloop van het fietsen is er voor iedereen patat met broodjes knakworst.

Voor alle leeftijden (vanaf 8 jaar) zijn de BMX fietsen en helmen inbegrepen om een kinderfeestje tot een succes te maken.

 

Een kinderfeestje duurt 2,5 uur en dit is inclusief BMX fietsen en helmen en inclusief drinken en snacks & friet met snack.

De prijs van een kinderfeestje bedraagt €175, dit is alles inclusief. Dit is tot 8 kids. Extra rijder: €12,50.

 

Bedrijfs/vrijwilligers/familie uitjes

Als u op zoek bent naar een stoer, uniek bedrijfsuitje/vrijwilligersuitje of familie-uitje onder begeleiding van een ervaren BMX-er, bent u bij ons op het juiste adres. De indoor BMX baan is op dat moment speciaal gereserveerd voor jullie. Jullie krijgen de skills van het BMX-en onder controle om vervolgens de BMX baan op te gaan om daar de BMX skills tot leven te laten komen. Uit ervaring blijkt het dat iedereen de BMX baan gemakkelijk rond komt.

De BMX fietsen en helmen zijn inbegrepen om het voor jullie tot een succes te maken.

 

Er kunnen tot 12 personen in één groep. Afhankelijk van uw wens wordt gekeken hoe de indeling van de dag precies verloopt. 

De prijs van een bedrijfsuitje bedraagt €500, inclusief gebruik van de fietsen en helmen. Dit is tot 25 personen. Er is de mogelijkheid om op locatie te BBQ-en na afloop om het uitje tot een perfect einde te maken.