Door fietsers gecreëerd!

Klantenservice

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen. Zoek je toch een ander antwoord? Laat het gerust weten via een mail, SMS of Whatsapp bericht.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor leveringen binnen Nederland worden gebaseerd op gewicht. De verzendkosten bedragen slechts €2,99 voor de handschoenen, mutsen en sokken. Deze worden verzonden met PostNL brievenbus en dat is zonder track and trace. Voor de baseball caps, hoodies en T-shirts bedragen de verzendkosten slechts €3,85 voor een parcelletter. Dat is inclusief track en trace. Bij een bestelling boven de €45,- zijn de verzendkosten gratis.
Bestellingen naar het buitenland worden apart berekend, vanwege de verschillende bezorgkosten per land.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?
De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. De brievenbuspost (€2,99) wordt bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag tot 18:00. De parcelletters (€3,85) worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 18:00. Alle bestelde producten worden vanuit ons eigen magazijn verzonden.
De levertijd geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor het buitenland geldt 1-3 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Ja, de bestellingen zijn op te halen bij Indoor BMX Track Dijk. Bij het afrekenen is er de keuze “Gratis afhalen in Holtheme”. Na de bestellingen zullen wij contact opnemen om een afspraak te maken die goed uit komt voor jou.
Het adres is:
Kilseweg 1, 7787 EH,
Holtheme, Nederland

Wat is het retourbeleid?
Vind hier alle informatie over retouren

Garantie
Alle artikelen, op de markt gebracht door RD Sportswear, voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan wordt deze door RD Sportswear kosteloos hersteld. Hierbij wordt het product vervangen. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantiebepaling.

Vragen/ klachten
Mocht u vragen of onverhoopt een klacht hebben over (één van) onze producten kunt u contact opnemen via info@rd-gloves.com of via SMS of Whatsapp via
0651723262.
We streven ernaar om maandag tot en met zondag binnen enkele minuten – enkele uren te reageren op uw vragen en/of klachten.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Om je gegevens te kunnen wijzigen, dien je ingelogd te zijn. Klik hier om naar je account te gaan. Je komt nu in een scherm waar je kunt inloggen en wijzigingen in kunt aanbrengen.

Alle gegevens die bij RD Sportswear bekend zijn, worden uitsluitend gebruikt om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden en/of aan derden worden verkocht.