• Gratis verzending vanaf €45
  • Verzendkosten vanaf slechts 2,99
Home » Over RD

Over RD

In 2019 is RD Gloves opgericht met het oog op een ultieme handschoen voor een eerlijke prijs. Dat houdt in: een goede comfort, een fijne pasvorm, een goede grip en felle, strakke kleuren. 

De handschoenen worden online via deze website geleverd. Ook worden de handschoenen geleverd via retailers Enjoy the Ride, Xbikes, Verlu, Van Balveren en Indoor BMX Track Dijk.

Ondertussen is de naam veranderd naar RD Sportswear, omdat wij naast handschoenen binnenkort ook hoodies, t-shirts, sokken, mutsen en baseball caps gaan toevoegen aan het assortiment. Omdat onze visie gebaseerd is op complete BMX-pakken wordt er hard gewerkt om BMX broeken en shirts aan het assortiment toe te voegen.

Wij willen met RD Sportswear constant het design en de kwaliteit te verbeteren. De producten worden in alle maten van klein tot groot geleverd om iedereen te kunnen voorzien van een ultieme producten voor een eerlijke prijs.

RD Sportswear staat voor constante verbetering. Bij de tweede collectie handschoenen is de kwaliteit sterk verbeterd, waardoor het een duurzame, lang te gebruiken BMX handschoen is. Het doel blijft om BMX kleding voor een grote groep BMX-ers betaalbaar te maken. 

Onlangs waren we voor een RD-foto's dag in Hoogeveen bij een Pumptrack. De baan was bomvol rijders. BMXers en niet-BMXers. Hoe gaaf is het om die rijders de kans te geven om stijlvol en via een lage instap kennis te laten maken met BMX. Dat willen wij met RD Sportswear realiseren.

 

- Robin Dijk, oprichter.