Door fietsers gecreëerd!

Door fietsers gecreëerd!

Over Ons

In 2019 zijn wij gestart met het oog op een ultieme handschoen voor een eerlijke prijs. Voor ons houdt dat in: een goede comfort, een fijne pasvorm, een goede grip en felle, strakke kleuren.

Wij zijn elke dag aan het werk om de beste prijs-kwaliteit op het gebied van fiets- en motorcross handschoenen te realiseren. Voor de toekomst staan BMX broeken en shirts op de planning.

Wij willen met RD Sportswear constant het design en de kwaliteit verbeteren. De producten worden in alle maten van klein tot groot geleverd, zodat we iedereen kunnen voorzien van mooie producten voor een eerlijke prijs.

RD Sportswear staat voor constante verbetering. Het doel blijft om mooie, strakke fiets- en motorcrosskleding voor een grote groep fietsers betaalbaar te maken.

 

De nieuwste lijn handschoenen, de Premium Line, is speciaal ontworpen als handschoenenlijn voor het hoge segment. Er wordt dagelijks gewerkt om extra lijnen toe te voegen, geschikt voor verschillende doelgroepen.

We zien graag blije gezichten. Die blije gezichten hebben we een aantal keer gezien bij de Pumptrack in Hoogeveen. De baan was bomvol rijders. Mountainbikers, BMXers en niet-BMXers. Wij vinden het super gaaf om al die rijders de kans te geven om stijlvol en via een lage instap kennis te laten maken met BMX. Dat willen wij met RD Sportswear realiseren.

De handschoenen worden online via deze website geleverd. Ook worden de handschoenen geleverd via retailers Herqua Sports, Xbikes, Verlu, Van Balveren, Elbers bikes & more, Indoor BMX Track Dijk en Enjoy the Ride.

– Robin Dijk, oprichter.

RD BMX handschoenen
Robin Dijk RD Sportswear
RD Sportswear BMX kleding
RD BMX handschoenen
Giveaway BMX MTB Handschoenen pumptrack
Verhaal RD Sportswear
Handschoenen Maattabel RD Sportswear