Door fietsers gecreëerd!

Over Ons

In 2019 zijn wij gestart met het oog op een ultieme handschoen voor een eerlijke prijs. Voor ons houdt dat in: een goede comfort, een fijne pasvorm, een goede grip en felle, strakke kleuren.

Wij zijn elke dag aan het werk om de beste prijs-kwaliteit op het gebied van fiets- en motorcross handschoenen te realiseren. Voor de toekomst staan BMX broeken en shirts op de planning.

Wij willen met RD Sportswear constant het design en de kwaliteit verbeteren. De producten worden in alle maten van klein tot groot geleverd, zodat we iedereen kunnen voorzien van mooie producten voor een eerlijke prijs.

RD Sportswear staat voor constante verbetering. Het doel blijft om mooie, strakke fiets- en motorcrosskleding voor een grote groep fietsers betaalbaar te maken.

 

De nieuwste lijn handschoenen, de Premium Line, is speciaal ontworpen als handschoenenlijn voor het hoge segment. Er wordt dagelijks gewerkt om extra lijnen toe te voegen, geschikt voor verschillende doelgroepen.

We zien graag blije gezichten. Die blije gezichten bij BMX banen, pumptracks, wedstrijden, trainingen en op mountainbike paden met Mountainbikers, BMXers en niet-BMXers zijn fantastisch om te zien. Wij vinden het super gaaf om al die rijders de kans te geven om stijlvol en via een lage instap kennis te laten maken met het fietsen. Voor de rijders die al een stap verder zijn bieden we hogere segment handschoenen aan. Voor werkelijk iedere fietser willen we een perfecte crosshandschoen op maat aanbieden.

De handschoenen worden online via deze website geleverd. Ook worden de handschoenen geleverd via retailers Velodroom, Herqua Sports, BMX World, Elzenga Tweewielers, Verlu, Xbikes, Van Balveren, Elbers bikes & more, Indoor BMX Track Dijk en Lifestyle en BMX winkel Flow in Dedemsvaart.

– Robin Dijk, oprichter.

RD BMX handschoenen
Robin Dijk RD Sportswear
RD Sportswear BMX kleding
RD BMX handschoenen
Giveaway BMX MTB Handschoenen pumptrack
Verhaal RD Sportswear
Handschoenen Maattabel RD Sportswear