Retourneren

Het is mogelijk om een pakket binnen 14 dagen na levering aan te melden als retour. Registreer je retour door een e-mail te sturen naar info@rd-gloves.com. We zoeken samen naar een passende oplossing. Vaak wordt er een nieuw setje opgestuurd. Dit kan in een nieuwe maat of nieuwe kleur naar keuze zijn. Je ontvangt een e-mail met verdere instructies om de bestelling te retourneren. Vervolgens kun je de retourzending retourneren naar het adres in de e-mail. Het aankoopbedrag wordt binnen 2 werkdagen (nadat wij het pakket hebben ontvangen) teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

* Let op * De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed. We kunnen wel samen naar een oplossing zoeken door het pakketje op te halen als we in de buurt zijn of een andere geschikte oplossing.

Wij verwachten dat onze artikelen worden geretourneerd in een onbeschadigde en originele verpakking, tenzij anders afgesproken. (Als er een artikel wordt geretourneerd dat naar onze mening beschadigd is, zullen wij contact opnemen en eventuele verdere stappen toelichten).

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.