• Gratis verzending vanaf €45
  • Verzendkosten vanaf slechts 2,99
Home » Handschoenen

BMX Moto MTB Handschoenen 

De uitstekende prijs/kwaliteit BMX handschoenen hebben een fijne pasvorm en worden geleverd in maar liefst 11 kleuren. Dat betekent genoeg keuze aan handschoenen voor ieder BMX, MTB, of Motorcross pak. De RD handschoenen zijn ontwikkelt als BMX handschoenen, maar zijn ook uitstekend te gebruiken als MTB of Motorcross handschoenen. Het sterke, grote klittenband is ontwikkeld zodat er een fijne pasvorm is voor iedere rijder.

MTB Moto BMX Handschoenen


Fijne pasvorm voor kinderen en volwassenen

De uitstekende prijs/kwaliteit BMX MTB handschoenen hebben een fijne pasvorm en worden geleverd in maar liefst 11 kleuren. Dat betekent genoeg keuze aan handschoenen voor ieder BMX, MTB, of Motorcross pak. De RD handschoenen zijn ontwikkelt als BMX handschoenen, maar zijn ook uitstekend te gebruiken als MTB of Motorcross handschoenen. Het sterke, grote klittenband is ontwikkeld zodat er een fijne pasvorm is voor iedere rijder. Zo zijn ze uitstekend te gebruiken als kinder BMX handschoenen en kinder MTB handschoenen.

Uniek tintje

Mensen willen vandaag de dag graag uniek zijn. Wij willen daar graag in ondersteunen. Het is voor iedereen mogelijk om een eigen uniek tintje te dragen met de grote keuze aan kleuren die we aanbieden in de BMX MTB handschoenen. Zo is het mogelijk om rond te rijden in onder andere MTB bordeaux rode handschoenen.

BMX MTB handschoenen

We hebben de BMX mountainbike handschoenen ontwikkeld met het oog op een ultieme handschoen voor een eerlijke prijs. Dat houdt in: een goede comfort, een fijne pasvorm, een goede grip en felle, strakke kleuren. Wij willen met RD Sportswear constant het design en de kwaliteit te verbeteren. De handschoenen worden in alle maten van klein tot groot geleverd om iedereen te kunnen voorzien van een ultieme handschoen voor een eerlijke prijs. De handschoenen beschikken over een sterke kwaliteit, waardoor het een duurzame, lang te gebruiken BMX handschoen is.