BMX Kinderfeestjes | Bedrijfsuitjes | Vrijgezellenfeestjes | Indoor BMX Track Dijk

Indoor BMX Track Dijk

BMX Kinderfeestje

Als je op zoek bent naar een stoer, uniek kinderfeestje onder begeleiding van een expert ben je bij ons op het juiste adres. De indoor BMX baan is op dat moment speciaal gereserveerd voor het kinderfeestje. Jullie krijgen het eerste half uur de skills van het BMX-en onder controle om vervolgens de BMX baan op te gaan en daar de 2 uur vol te maken en de BMX skills tot leven te laten komen. Er is veel aandacht voor iedereen, voor de gevorderde en de beginnende fietsers.

Er is voldoende eten en drinken als brandstof voor het fietsen. Voor alle leeftijden (vanaf 8 jaar) zijn de BMX fietsen en helmen inbegrepen om een kinderfeestje tot een succes te maken. Een kinderfeestje BMX duurt 2,5 uur. Dit is inclusief BMX fietsen en helmen en inclusief drinken, eten en tussendoortje.

Voor een prijsindicatie kun je contact opnemen met ons. Hierbij horen wij graag om hoeveel kinderen het gaat en in welke leeftijdscategorie. Wij zullen dan een prijsindicatie opstellen.

uniek en leuk bedrijfsuitje vrijwilligersuitje of familie uitje indoor bmx onder leiding van een ervaren bmxer
een uniek en heel leuk kinderfeestje bmx, kinderen zijn altijd mega enthousiast. volledig verzorgd kinderfeestje

Bedrijfs/vrijwilligers/familie uitjes

Als je op zoek bent naar een stoer, uniek bedrijfsuitje/vrijwilligersuitje of familie-uitje onder begeleiding van een expert, ben je bij ons op het juiste adres. De indoor BMX baan is op dat moment speciaal gereserveerd voor jullie. Jullie krijgen de skills van het BMX-en onder controle om vervolgens de BMX baan op te gaan om daar de BMX skills tot leven te laten komen. Uit ervaring blijkt het dat iedereen de BMX baan gemakkelijk rond komt.

De BMX fietsen en helmen zijn inbegrepen om het voor jullie tot een succes te maken. Er is de mogelijkheid om op locatie te BBQ-en na afloop om het uitje tot een perfect einde te maken.

Voor een prijsindicatie kun je contact opnemen met ons. Hierbij zullen we jullie wensen bespreken en vervolgens een prijsindicatie opstellen.

 

Een uniek leuk bedrijfsuitje met de mogelijkheid om na de tijd te BBQ-en
Indoor BMX baan van Robin Dijk. Volledige bmx baan indoor

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een toffe activiteit als vrijgezellenfeestje? Bekijk de video hieronder en check direct of het wat voor jullie is. Het is een sportieve activiteit als vrijgezellenfeestje. We zorgen dat jullie de baan allemaal rond komen en zoals in de video te zien kun je ook tegen elkaar racen. Een reactie afkomstig uit een vrijgezellenfeestje: “het voelt net als karten, maar dan met meer rondjes”. Het racen over de indoor baan is geschikt voor beide mannen en vrouwen.

De BMX fietsen en helmen zijn inbegrepen om het voor jullie tot een succes te maken. Indien gewenst, kan er vooraf aan het BMX-en worden geluncht. Een hapje en een drankje na de tijd in de lounge ruimte is ook mogelijk. Eventuele andere wensen kunnen aangegeven worden.

Voor een prijsindicatie kun je contact opnemen met ons. Hierbij zullen we jullie wensen bespreken en vervolgens een prijsindicatie opstellen.

 

Kinderfeestje boeken